مدیریت اطلاع رسانی

Skip Navigation Links.

1405/07/01

استفاده از شبکه الیاف شیشه‌ای جهت مسلح‌سازی دیوار‌ها

استفاده از شبکه الیاف شیشه‌ای جهت مسلح‌سازی دیوار‌ها
به اطلاع اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان می‌رساند، بنابر اعلام دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه، مسکن و شهرسازی و با توجه به صدور گواهینامه فنی معتبر از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برای کامپوزیت شبکه الیاف شیشه‌ای، استفاده از این روش به‌عنوان راهکار مجاز برای تسلیح دیوارهای بلوکی بلامانع است.

فهرست مطالب

    این موضوع در چارچوب ضوابط مندرج در بند ۶-۱-۴-۱-۱۱-۲ آیین‌نامه طراحی لرزه‌ای و اجرای اجزای غیرسازه‌ای معماری، پیوست ششم استاندارد ۲۸۰۰ و با رعایت الزامات فنی مربوط به طراحی و اجرای دیوارهای بنایی غیرسازه‌ای امکان‌پذیر خواهد بود.

    بر این اساس، استفاده از شبکه الیاف شیشه‌ای در پروژه‌های ساختمانی منوط به رعایت موارد زیر است:

    • استفاده از شبکه الیاف شیشه‌ای استاندارد دارای گواهینامه فنی معتبر از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی؛
    • سازگاری شبکه الیاف شیشه‌ای مورد استفاده با محیط گچ یا سیمان؛
    • رعایت ضوابط و معیارهای فنی طراحی و اجرای دیوارهای بنایی غیرسازه‌ای؛
    • انجام محاسبات و اجرای صحیح توسط مجریان ذی‌صلاح؛
    • نظارت اصولی و دقیق توسط مهندسان ناظر.

    همچنین تأکید می‌شود استفاده از شبکه‌های الیاف شیشه‌ای متفرقه و فاقد گواهینامه فنی معتبر اکیداً ممنوع بوده و مغایر با مقررات ملی ساختمان است. مسئولیت هرگونه تخلف در این زمینه بر عهده عوامل ذی‌ربط خواهد بود.

    ارسال دیدگاه‌ها‌

    تصویر امنیتی
    کد امنیتی را وارد نمایید:

    دیدگاه‌ها‌

    ایزی وب در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.